Καλώς ήλθες στο ιστολόγιο μου

Είμαι ο Αθήναιος Αλέξανδρος Άμβραξ. Καλώς ήλθες στο ιστολόγιο μου.

Είμαι πατέρας 3 παιδιών και ζώ σαν λύκος. Σέβομαι τους Θεούς, αγωνίζομαι για την οικογένειά μου και έχω τους φίλους μου σαν αδέλφια. Δεν τους προδίδω. Η αφοσίωσή μου στην αγέλη είναι απόλυτη.

Οι περισσότεροι άνδρες που έχω γνωρίσει συμπεριφέρονται σαν ευνουχισμένοι.

Και όπως εσύ, νιώθω οργή και λύπη όταν τους βλέπω. Καταλαβαίνω όμως ότι αυτοί οι άνδρες πονάνε. Πονάνε πολύ. Γιατί ο πολιτισμός καταρρέει και εμείς ως άνδρες είμαστε τα πρώτα θύματα.

Το Αιώνιο Σύμπαν δεν ενδιαφέρεται για το αν θα ζήσουμε ή όχι.

Ένας λύκος όμως δεν αφήνει τον αδερφό του να χαθεί στις φλόγες. Έτσι λοιπόν, νεαρέ άνδρα, σου προσφέρω το χέρι μου για να σε τραβήξω έξω, σε πείσμα όσων σε σπρώχνουνε να πέσεις. Γιατί είμαστε άνδρες.

Θέλω να μου πείς τις σκέψεις σου.

email@alexandrosmarinos.com

Δημιουργός: Chief Ambrax

Είμαι ο Αθήναιος Αλέξανδρος Άμβραξ, γενάρχης και πρώτος πατριάρχης της Πατριάς Άμβρακος. Γεννήθηκα την 11η μέρα του Μουνιχιώνος, 2753 έτη μετά την πρώτη καταγεγραμμένη Ολυμπιάδα (26 Απριλίου "1977"). Είμαι αυτόχθονας ιθαγενής Έλληνας Δωρικής καταγωγής και από τους δύο γονείς. Έχω τρία τέκνα: Την Σοφία Αλεξάνδρα, την Αριάδνη Θάληστρις και τον Κάλχα τον Άμβρακα. Είμαι 40 ετών και ο πρεσβύτερος της πατριάς μας. Πατέρας και τέκνα, ακολουθούμε την ατραπό της Αρετής, βαδίζοντας χωρίς φόβο ανάμεσα στις κορωμένες φωτιές και τα ταραγμένα νερά αυτών των χαλεπών καιρών, καθοδηγούμενοι από τους προγόνους μας. Η δύναμη του λύκου είναι η αγέλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.