Ο στόχος μου

Είμαι πατέρας και ζώ σαν λύκος. Ο στόχος μου είναι συγκεκριμένος.

Νεαρέ άνδρα, ο στόχος μου είσαι εσύ και στην αγέλη είσαι αδερφός μου. Η διαφορά μας είναι ότι έφτασα 40 χρονών το 2017 και έχω κοιτάξει κάμποσες φορές τον Θάνατο κατάματα: Έχω γλιτώσει από ασφυξία μέσα σε αυτοκίνητο που γέμιζε αέρια, σπάσιμο κρανίου μετά από ελεύθερη πτώση, ένοπλες επιθέσεις με δύο, τρείς και τέσσερις εναντίον μου, τροχαίο με μαστουρωμένο οδηγό, μιά παρ’ολίγον τραχειοτομή και μία βαριά διαβητική κετοξέωση λίγους μήνες πρίν γεννηθεί ο υιός μου. Επιβίωσα. Από την άλλη, κάποιοι φίλοι μου απεβίωσαν με πλέον τραγικούς τρόπους: Ο ένας 29 χρονών το 2010 από εσωτερικό αποκεφαλισμό και ο άλλος 27 χρονών το 2012 από ανακοπή καρδιάς.

Σου λέω αυτό με απόλυτη βεβαιότητα: Εσύ και εγώ μιά μέρα θα πεθάνουμε.

(Μιά σύντομη προειδοποίηση στις νεαρές -και μή- κοπέλες ή τους gay που βρήκαν τα γραπτά μου: Το ιστολόγιο μου δεν απευθύνεται σε εσάς. Eίσαστε ευπρόσδεκτες να το διαβάζετε, εφόσον όμως συμπεριφέρεστε κόσμια και αποφεύγετε τα σχόλια. Δεν κάνουμε αταξίες εδώ.)

Οι αθάνατες Μοίρες , νεαρέ άνδρα, μας έφεραν μαζί.

Μας έφεραν μαζί σε μία βάναυση εποχή στην οποία ο πολιτισμός γκρεμίζεται μέσα στις φλόγες του Ισλάμ, της τρομερότερης μονοθεϊστικής θρησκείας που ύπηρξε ποτέ. Και ενώ ακούω από μακριά το κάλεσμα της Λάχεσης για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους ελάχιστους εναπομείναντες λύκους, με σκοπό να αντισταθούμε σύσσωμοι μέχρι η Άτροπος να μας χαρίσει έναν αιματηρό, λαμπερό θάνατο, βλέπω κάθε μέρα τον τοίχο σου στο Facebook να γεμίζει από σέξι σέλφι κοριτσιών που ποζάρουν και σε ταγκάρουν μαζί με άλλους 30 «δορυφόρους», μην τυχόν και ξεχάσεις να κάνεις like και να γράψεις δημόσια πόσο υπέροχη και όμορφη είναι η κάθε μία.

Πώς θα γίνει λοιπόν να σε βγάλω από αυτόν τον λάκο, νεαρέ λύκε;

Θα σου πώ τί θα κάνω. Θα κάνω αυτό ακριβώς που θα έκανε ένας άνδρας για τον αδερφό του: Θα σε αρπάξω απ’τον λαιμό και θα σε κολλήσω στον τοίχο. Βρίσκεις κάπως δύσκολο να φωνάξεις για βοήθεια όταν σε πνίγει το χέρι ενός άνδρα 120 κιλών; Λές να σε βρούν εγκαίρως τα φιλαράκια σου και να σε σώσουν με το εκπληκτικό καράτε που μάθανε παίζοντας Lee Sin, σόλο; Ίσως οι διψασμένες για καθημερινά like φίλες σου θα τσιρίξουν με όλη τους την δύναμη και θα τρομάξω; Σου έχω δυσάρεστα νέα, νεαρέ άνδρα. Κανένας τους δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για σένα. Ούτε καν το Αιώνιο Σύμπαν. Χαίρομαι που τώρα ξεκαθαρίσαμε την ιεραρχία της αγέλης.

Καλώς ήλθες στο λημέρι μου.

email@alexandrosmarinos.com

Δημιουργός: Chief Ambrax

Είμαι ο Αθήναιος Αλέξανδρος Άμβραξ, γενάρχης και πρώτος πατριάρχης της Πατριάς Άμβρακος. Γεννήθηκα την 11η μέρα του Μουνιχιώνος, 2753 έτη μετά την πρώτη καταγεγραμμένη Ολυμπιάδα (26 Απριλίου "1977"). Είμαι αυτόχθονας ιθαγενής Έλληνας Δωρικής καταγωγής και από τους δύο γονείς. Έχω τρία τέκνα: Την Σοφία Αλεξάνδρα, την Αριάδνη Θάληστρις και τον Κάλχα τον Άμβρακα. Είμαι 40 ετών και ο πρεσβύτερος της πατριάς μας. Πατέρας και τέκνα, ακολουθούμε την ατραπό της Αρετής, βαδίζοντας χωρίς φόβο ανάμεσα στις κορωμένες φωτιές και τα ταραγμένα νερά αυτών των χαλεπών καιρών, καθοδηγούμενοι από τους προγόνους μας. Η δύναμη του λύκου είναι η αγέλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.