Πώς να ζείς σαν λύκος

Νεαρέ άνδρα, σε καλωσορίζω στο λημέρι μου. Αυτό θα είναι το καταφύγιό μας.

Πώς είναι να ζείς σαν λύκος; Να είσαι ελεύθερος; Τί είναι η ελευθερία; Είσαι άνδρας, φέρεσαι σαν άνδρας; Το ξέρεις ότι οι αθάνατες Μοίρες μας έφεραν μαζί, γι’αυτό σε έχω σαν αδερφό μου. Οι λύκοι μάχονται μαζί μέχρι τέλους και δεν προδίδουν ο ένας τον άλλο. Το ξέρεις ότι η αφοσίωσή μου στην αγέλη είναι απόλυτη, διαφορετικά δεν θα είχες λόγο να βρίσκεσαι εδώ. Αδιαφορώ για τα like και δεν δίνω εξηγήσεις σε οποιονδήποτε εκτός αγέλης. Ξέρεις καλά ότι εσύ κι εγώ μιά μέρα θα πεθάνουμε στα σίγουρα. Το Αιώνιο Σύμπαν δεν θα στην χαρίσει, ο χρόνος σου στη Γή είναι πολύτιμος και δεν αξίζει να τον σπαταλάς για κανέναν και για τίποτα.

Να ζείς σαν λύκος σημαίνει να υπακούς στους νόμους της ζούγκλας.

«Now this is the Law of the Jungle —
as old and as true as the sky;
And the Wolf that shall keep it may prosper,
but the Wolf that shall break it must die.»

Οι μόνοι πραγματικοί νόμοι, νεαρέ άνδρα, είναι εκείνοι που η ζούγκλα επιβάλλει με την βία. Κοίταξε καλά την άβυσσο της καρδιάς σου: Ποιόν βλέπεις; Βλέπεις ένα αρπακτικό να παραμονεύει στην σκιερή ερημιά της τσιμεντούπουλης; Έναν θηρευτή να καρφώνει το βλέμμα στα θηράματα όταν βάζουν τα κλάματα με την πρώτη σφαλιάρα; Όταν τρέχουν να κρυφτούν στα safe spaces γιατί «οι λέξεις πονάνε»; Όταν παλιμπαιδίζουν σε «φεστιβάλ υπερηφάνειας»; Βλέπεις έναν μονομάχο ν’ατενίζει παγερά τις σορούς των ηττημένων αντιπάλων του; Έναν παράνομο να χαμογελάει αγέρωχα στις θρομβωμένες μάζες όταν δείχνουν άκρατο μίσος για την ελευθερία του;

Να είσαι ελεύθερος, νεαρέ λύκε, σημαίνει να ξέρεις ποιός πραγματικά είσαι.

Η ελευθερία σου ξεκινά από μέσα. Ανέβα στην μηχανή μαζί μου: Ήρθε η ώρα εσύ κι εγώ να γίνουμε συνταξιδιώτες. Θα κάνουμε ένα σύντομο ταξίδι και θα σου δείξω πώς να ζείς σαν λύκος, έξω απ’την παραμυθόφουσκα του σπιτιού, του σχολείου και της καφετέριας. Των σέλφι και των like. Βάζω πρώτη, τερματίζω το γκάζι και ξεκινάμε. Ο μονότονος θόρυβος της εξάτμισης μου φέρνει στο νού ένα απόφθεγμα του Νικολό Μακιαβέλι: «Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τι φαίνεσαι, ενώ λί­γοι νιώθουν τι στην πραγματικότητα είσαι». Βλέπεις αδερφέ μου, για ν’ανακαλύψεις ποιός πραγματικά είσαι πρέπει να εξερευνήσεις την άβυσσο της σκοτεινής, ανδρικής καρδιάς σου.

Να φέρεσαι σαν άνδρας σημαίνει να κυριαρχεί η αρσενική σου πλευρά.

«Σε ποιούς Θεούς προσεύχεσαι;» ρωτά ο Κόναν τον Σουμποτάι καθώς τρώνε μαζί για πρώτη φορά, στην ταινία Conan the Barbarian (1982). «Στους Τέσσερις Ανέμους», απαντά ο Σουμποτάι και ρωτά το ίδιο. «Στον Κρόμ», του λέει ο Κόναν. Ψευτομαλώνουν λίγο για το ποιός απ’τους Θεούς είναι δυνατότερος και γίνονται αχώριστοι φίλοι. Δυό λύκοι που ταξιδεύουν σε απέραντες πεδιάδες και μάχονται μαζί μέχρι το τέλος της ταινίας, σαν αδέρφια. Έτσι ήταν κι οι πρόγονοί μας όσο η φλόγα τους δεν είχε σβήσει. Προτού θυσιάσουν τελετουργικά τους όρχεις τους στον βωμό της καλοπέρασης και των social media. Ρώταγε ο ένας ταξιδιώτης τον άλλο: Σε ποιούς Θεούς προσεύχεσαι;

Θυμήσου τα 40 μυστικά της αγέλης.

  • Η δύναμη της αγέλης είναι ο λύκος, ψάξε και βρές τον λύκο σου.
  • Η δύναμη του λύκου είναι η αγέλη, ξερίζωσε κάθε της αδυναμία.
  • Οι λύκοι δεν κάνουν γάμους, μην κάνεις ποτέ τέτοια ανοησία.
  • Οι λύκοι πλαγιάζουνε με όποια θέλουνε, είναι κυρίαρχοι και παιχνιδιάρηδες.

Θέλεις να ζείς σαν λύκος; Να είσαι ελεύθερος; Να φέρεσαι σαν άνδρας;

Η δύναμη της αγέλης είναι ο λύκος, ψάξε και βρές τον γηραιό λύκο που με την πανουργία του έχει αποκτήσει λεφτά, γυναίκες και παιδιά: Σ’αυτά ο λόγος του είναι νόμος. Θα τον βρείς και θα ξέρει ακριβώς τί θέλεις, έτσι είναι οι γηραιοί λύκοι. Δεν θα σπαταλήσεις τον χρόνο που θα σου αφιερώσει. Θα κερδίσεις την εύνοιά του και θα εφαρμόσεις αυτά που θα σου πεί. Και μιά μέρα θα μοιραστείς τα μυστικά με τους νεαρούς λύκους που θα σε βρούν.

Η δύναμη του λύκου είναι η αγέλη, ξερίζωσε κάθε αδυναμία από μέσα της: Κάνε την καρδιά σου πέτρα, ξέκοψε απ’τις σκάρτες παρέες που χαλάνε την εικόνα σου και διώξε τους λουζεράδες που σε πάνε πίσω. Έτσι θ’ατσαλώσεις τον χαρακτήρα σου. Η αδερφοσύνη και η αφοσίωση δεν χαρίζονται, αποτελούν δέσμευση. Τα αδέρφια στην αγέλη στέκονται ο ένας στο πλευρό του άλλου σαν να τρέχει στις φλέβες τους το ίδιο αίμα.

Οι λύκοι δεν κάνουν γάμους, μην κάνεις την ανοησία να βάλεις με γραπτή συμφωνία το παρακμιακό καθεστώς στο κρεβάτι σου, ούτε με σφαίρες. Οι νεαρές γυναίκες σήμερα τρώνε τα νιάτα τους στο σεξ και στα πάρτυ μέχρι να τις εγκαταλείψει η νεανική τους φρεσκάδα. Τότε αναζητούν ένα κορόιδο για να τις φροντίζει, γιατί «ωρίμασαν» και είναι έτοιμες για «σοβαρή σχέση». Μόνον αν σου χαρίσει τα καλύτερά της χρόνια αξίζει να σ’έχει και στα υπόλοιπα.

Οι λύκοι πλαγιάζουνε με όποια θέλουνε, είναι κυρίαρχοι στο κρεβάτι και λατρεύουνε να κάνουνε παιχνίδι με το ασθενές φύλο. Η πολυγαμία είναι στην φύση τους. Μάθε να αγγίζεις τις γυναίκες στα μάγουλα και στον λαιμό. Χαμηλά στην πλάτη και στην κοιλιά. Στους ώμους, στα πλευρά. Μάθε να μιλάς με παύσεις και να τις κοιτάζεις στα μάτια. Και ποτέ, μα ποτέ μην ζητάς την άδεια για κάτι που θέλεις: Δεν κάνουν έτσι οι λύκοι.

«Because of his age and his cunning,
because of his gripe and his paw,
In all that the Law leaveth open,
the word of your Head Wolf is Law.»

Φτάσαμε. Πιάσε τον αναπτήρα, κερνάω πουράκι.

email@alexandrosmarinos.com

Δημιουργός: Chief Ambrax

Είμαι ο Αθήναιος Αλέξανδρος Άμβραξ, γενάρχης και πρώτος πατριάρχης της Πατριάς Άμβρακος. Γεννήθηκα την 11η μέρα του Μουνιχιώνος, 2753 έτη μετά την πρώτη καταγεγραμμένη Ολυμπιάδα (26 Απριλίου "1977"). Είμαι αυτόχθονας ιθαγενής Έλληνας Δωρικής καταγωγής και από τους δύο γονείς. Έχω τρία τέκνα: Την Σοφία Αλεξάνδρα, την Αριάδνη Θάληστρις και τον Κάλχα τον Άμβρακα. Είμαι 40 ετών και ο πρεσβύτερος της πατριάς μας. Πατέρας και τέκνα, ακολουθούμε την ατραπό της Αρετής, βαδίζοντας χωρίς φόβο ανάμεσα στις κορωμένες φωτιές και τα ταραγμένα νερά αυτών των χαλεπών καιρών, καθοδηγούμενοι από τους προγόνους μας. Η δύναμη του λύκου είναι η αγέλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.